sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Time passes too quickly

Viimeiset kaksi viikkoa on mennyt juostessa, kun lasten koulut alkoi ja joka päivälle on joku harrastus yms. Ainakin tähän mennessä ovat kerenneet joka paikkaan ;) Viime viikon maanantaina ja tiistaina lapset olivat kotona, kun koulut oli kiinni juutalaisten juhlapyhän takia. Ensi viikon keskiviikkona on taas joku pyhä ja koulut on kiinni. Miksi meillä Suomessa ei ollut näin rentoa alotusta, että joka viikko ylimääräinen vapaapäivä!

Eilen oli eka päivä collegessa. Otin perus englannin kurssin ja kyllä huomaa tasoeron Suomeen. Kertoivat paljon eri asioita, joita Suomessa en ollut kuullut tai kuunnellut. Mutta tuli myös läksyjäkin vähän eri tavalla.. Kurssi kaverit ovat todella mukavia, suurin osa kotoisin Etelä-Amerikasta.


Viime viikonloppuna oli meidän Suomalaisten au pairien eka tapaaminen. Meitä on täällä New Yorkin seudulla yllättävän paljon :o Tänä viikonloppuna sitten eksyttiin Ikeaan. Pääsi vihdoin syömään lihapullia ja perunamuussia ja sai ostettua vähän sisustus tavaraa + tietenkin kynttilöitä, kun on syksy tulossa ;)






Kun olin lähdössä takaisin kotiin ja hyppäsin junaan, niin joku rouva tuli siihen eteen ja pahoitteli häiritsemistä ja aloitti värisevällä äänellä, että hän tarvitsisi 25 dollaria hänen ja poikansa junalippuun ja olisi todella kiitollinen, jos joku edes dollarin antaisi. Katsoin siinä sitten, että itselläni on pussillinen ostoksia vieressä, merkkilaukku yms, joten hetken mietittyäni annoin hänelle kolme dollaria. Moni muukin antoi hänelle rahaa. Olen nähnyt kolmen kuukauden täällä oloni aikana kaiken näköistä kerjäämistä ja olen aina sen sivuuttanut, mutta joko hän oli todella hyvä näyttelijä tai hän oikeasti tarvitsi sen rahan. Itselleni se kolme dollaria ei ollut paljon. Se olisi joka tapauksessa luultavimmin mennyt kahviin tms.

Olen aloittanut taas neulomisen. Tein yhdet raitasukat ja nyt on menossa tähtilapaset. Teen ensimmäistä kertaa jotain kunnon kuviota, joten en ole varma tykkäänkö kuvasta. Se on hiukan liian kireä. Kuulin, että se kannattaisi tehdä isommilla puikoilla tai pitäisi neuloa nurinpäin. Saa nähdä kuinka monet villasukat ja lapaset on kaapissa jouluun mennessä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti