sunnuntai 30. elokuuta 2015

My vacation

Nyt on kahden viikon loma lomailtu. Ekan viikon olin tässä kotona, kun mun host perhe oli lomalla ja täällä ramppas työmiehiä korjaamassa meidän keittiöö, ni piti availla ovee niille.
Toinen viikko olikin mielenkiintoisempi. Nycissä oli toinen suomalainen au pair, joten vietin hänen kanssaan suurimmaksi osaksi päivät. Vuokrasimme pyörät ja ajelimme ympäri Manhattania. Pyörän vuokraus on vain 10 dollaria vuorokausi ja se pitää palauttaa 30min välein, mutta palautus paikkoja on joka puolella. Jos lataa citibike sovelluksen, niin sieltä näkee kartasta lähimmän pisteen.


Kävimme perinteisesti katsomassa Sex and the cityn, Carrie Bradshaw:n asunnon, joka sijaitsee 64 Perry St. Siinä lähellä oli frendien asunto, joka on Grove and Bedford Streets kulmalla, niin pyöräilimme sinne. Se oli helppo tunnistaa, kun talon edessä oli muitakin räpsimässä kuvia.

 
Asunnoilta lähdimme kävelemään highlineä, joka on katolla oleva pitkä puutarha. Paikka on upea ja yksi lempipaikoistani Manhattanilla. Highlinen toisessa päässä on Chelsea Market, jossa suosittelen pyörähtämään. Nimen perusteella itse luulin, että se on pelkkä marketti, mutta se on kuin kauppahalli, jossa on ruoka paikkoja ja vaatekauppoja yms.
Kävelimme ympäri Chelseaa ja pysähdyimme matkalla Pennsylvania stationille. Luulin, että se olisi ollut vähän hienompi, mutta perus asema.

 

 


Nyt viime viikon jälkeen tunnen oloni kotoisaksi cityssä. Osaan kulkea siellä ja hahmotan paljon paremmin kadut, mihin pitää mennä. Tarvitsen vain osoitteen ja google mapsin, jotta näen suurinpiirtein missä se sijaitsee. Ja kun tulen takaisin tänne, niin tämä paikka tuntuu todella pieneltä.

Ensi viikolla taas normaaliin työryhmiin. Saattaa kestää tottuminen, kun olen kaksi viikkoa nukkunut pitkään, eli 10-11 ja syönyt ulkona yms.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti